Press

“Det hele foregår på en meget levende og organisk bund, udlagt af bas/trommeparret Kristoffer Rostedt og Simon Pettersson. Disse to musikere har en nærmest telepatisk forståelse af hinanden og spiller med uhyre præcision bag de tre horn. Deres symbiotisk vellyd skaber fremdrift og animerer hornene til virkelig at gå på opdagelse i den musikalske jungle.” -Per Aachmann, Jive.

“Allerede i første nummer aner man, at de svenske herrer og den danske dame i Nezelhorns er yderst kompetente musikere….det er med følelserne uden på tøjet og et meget seriøst og inderligt udtryk….Daniel Hanson spiller legesygt og levende på både basklarinet og altsax – en sand fornøjelse at lytte på. Det er utroligt så høje toner, en saxofon kan spille i hænderne på en engageret, moderne musiker. ” -Thomas Simonsen, Aarhus Jazz Festival.

“Nezelhorns består af en noget usædvanlig besætning, men den store sax og den endnu større basklarinet passer smukt til hinanden og balanceres godt af basunens blødhed. Og det hele holdes på plads af den virkelig velspillende rytme-duo på trommer og kontrabas. Især trommerne (passet af Kristoffer Rostedt) et et stort aktiv: De bliver aldrig for dominerende eller larmende, men passer perfekt til rummet og den intime begivenhed.” -Thomas Simonsen, Aarhus Jazz Festival.

http://www.jazzfest.dk/?a=read_news&lang&s=concerts&aid=519

“TAK for bandets legesyge, poetiske og vilde koncert på Løves Café- og Vinbar i Aarhus i dag…. og tak til dig Nana Pi for din dedikerede optræden og dine fine fortællinger op til numrene… Go klang videre…” -Steen Bille, publikum.

Nezelhorns in an Elephant String – photo by Niclas Tilosius

“Liveinspelning gjord 2012 i Malmö blir nu det självbetitlade debutalbumet med Öresundska ‘Nezelhorns In An Elephant String’ på åddbåpp produktion. Det låter som Moserobie-stallet släppts ut på vårens första grönbete efter en lång sibiriskt vinter. När Nezelhorns In An Elephant String med danska saxofonisten Nana Pi Aabo Larsen i täten med rasande tempo intar både scen & luftrum hinner en del av de inte riktigt lika snabba katterna undan. Deras ångestfyllda skrik hörs när blåssektionen släpps ut i full frihet på ‘Tranquilizer’. I kvintetten Nezelhorns In An Elephant String finner vi även Daniel Hansson (Basklarinett & Altsaxofon), Petter Hängsel (Trombon), Kristoffer Rostedt (Trummor) ock Simon Petersson (Kontrabas). Godt Så! -Lennart Olausson

http://www.ib2.se/rec/nies1.htm

 

David's Angels DN 120605